WDEBELEK! 🍻

Event sourced kaarten

Terug naar de app...

Welkom bij WDEBELEK, een virtuele kaarttafel. Wij voorzien een tafel; de spelregels kent u zelf.

U kunt deze toepassing gebruiken om slaggebaseerde kaartspellen à la wiezen te spelen. U speelt met 4 spelers tegelijk, maar u kunt met 5 of 6 spelers aan uw tafel zitten. Bij 5 spelers, speelt de deler niet mee, bij 6 spelers speelt ook de speler tegenover de deler niet mee. Tussen de spelletjes door worden de kaarten niet geschud, er wordt enkel afgehoffen.

Als u een scoreblad nodig hebt voor het traditioneel wiezen, bekijk dan zeker score.rijkvanafdronk.be. Wilt u meer informatie over het wiezen in het algemeen, of hebt u de ambitie wereldkampioen te worden, dan verwijs ik u door naar IWWA. Wenst u verzorgd te wiezen volgens de regels van de kunst, dan vindt u bij Rijk van Afdronk vzw de nodige info.

Hou er rekening mee dat WDEBELEK een hobbyproject is. Ik hoop dat u er veel kaartvreugde mee beleeft, maar ik garandeer niet dat het ding altijd werkt of altijd gaat blijven werken.

Copyright (C) 2020 Johan Vervloet

Dit programma is free software, je kunt het gebruiken, aanpassen of verspreiden onder de voorwaarden van de GNU Affero General Public License, zoals gepubliceerd door de Free Software Foundation, versie 3 of (desgewenst) een latere versie.

Broncode is beschikbaar op https://www.gitlab.com/rva-vzw/wdebelek.

wdebelek - event sourced kaarttafel in PHP. Meer info...
Broncode beschikbaar onder de voorwaarden van AGPL 3.0 of later.